Antena Căutare

Uimitor! Un bărbat și-a înscenat propria moarte! Ce a vrut să obțină prin această farsă și cum s-a dat de gol

Un bărbat din Thailanda și-a înscenat propria moarte, prin intermediul platformei de socializare Facebook, unde soția lui, care i-a fost complice, a publicat mai multe mesaje și imagini prin care dădea de înțeles că a rămas văduvă.

Un bărbat din Thailanda și-a înscenat propria moarte, prin intermediul platformei de socializare Facebook, unde soția lui, care i-a fost complice, a publicat mai multe mesaje și imagini prin care dădea de înțeles că a rămas văduvă.

Motivul a fost acela de a obține bani de la rude. Soția lui a pretins că nu poate suporta costurile înmormântării.

Bărbatul, Tachawit Janngiw, i-a cerut soției lui să publice pe Facebook, duminică, trei fotografii cu „trupul său neînsuflețit".

„Ultima fotografie înainte de a îi dezactiva contul de Facebook. Te iubesc!", a scris femeia. Aceasta le-a spus apropiaților că soțul ei a murit din cauza cancerului și astmului.

Când oamenii au început să se întrebe de ce Tachawit Janngiw nu a prezentat anterior niciun simptom de boală, ea a răspuns că el „a pretins că este bine tot timpul".

Familia cuplului a virat 560 de dolari către soție, pentru a ajuta cu costurile funerare, și au vorbit cu o firmă pentru a aranja înmormântarea.

Când trupul nu a sosit însă, vărul lui Tachawit l-a sunat. După ce a răspuns la telefon, Tachawit a închis repede după ce și-a dat seama cine era la celălalt capăt.

Povestea a devenit acum publică și a fost acoperită de știrile naționale din Thailanda.

„A spus că nu are bani să pregătească trupul, așa că am trimis banii în aceeași zi", a spus mama lui Tachawit.

Deși familia a pierdut în costuri de înmormântare aproximativ 1.800 de dolari, rudele au spus că nu sunt supărați de acțiunile bărbatului. Prietenii au fost, totuși, mai puțin iertători, subliniind lunga istorie a lui Tachawit de minciuni și inșelătorii.

Pentru a avea mai multă credibilitate, soția lui Tachawit Janngiw i-a dedicat acestuia chiar și o pagină „in memoriam”, prin intermediul rețelei sociale.

Profeția șocantă a Mariei Ghiorghiu s-a adeverit:”Incendiu uriaș, înspre SUD!”  OPT persoane și-au pierdut viețile ... Condamnată la suferință chiar de rudele ei! Tânără de 22 de ani, silită să mănânce cenuşa mamei și să tundă iarba din gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x