Antena Căutare

ULUITOR! Au 14 copii si inca isi mai doresc!

Sue si Noel Radford sunt doi parinti care trebuie sa isi organizeze viata pana in cel mai mic detaliu pentru a convietui alaturi de cei 14 copii ai lor. Dar nu se plang, ba dimpotriva!

Familia Radford are o patiserie de succes in orasul britanic Morecambe, afacerea permitandu-le sa isi intretina familia numeroasa fara sa ceara ajutor social. Impreuna, locuiesc intr-o casa cu noua camere.

In ciuda eforturilor necesare ingrijirii celor 14 copii, sotii Radford spun ca iubesc bebelusii si ca vor sa aiba si mai multi. Ei au declarat ca sunt, intr-un fel, dependenti de copii.

Doua dintre fetele cuplului au spus si ele ca, pentru parintii lor, bebelusii sunt ca un drog. De asemenea, acestea s-au obisnuit ca mama lor sa fie insarcinata mereu si li se pare ciudat atunci cand nu mai asteapta un fratior sau o surioara.

Dorinta cuplului Radford de a avea atat de multi copii are o explicatie mult mai profunda. Cei doi au fost dati inspre adoptie la nastere si au decis sa se tranforme in parinti model, spre diferenta de ai lor.

Cei doi inteleg prin ce trec copiii care nu cresc alaturi de parinti si considera ca o familie numeroasa le ofera siguranta. Se pare ca in acest mod isi alimenteaza si nevoia de a a nu ramane singuri.

Foto: Daily Mirror

Imagini spectaculoase cu fortareata lui Hitler... Primul satelit romanesc e gata de lansare. Vezi cum arata si ce vrem sa facem cu "Goliat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x