Antena Căutare

Un bărbat a intrat în baie peste soţia lui şi s-a ”cutremurat” de ce făcea femeia. S-a lăsat cu un DIVORŢ scandalos

Un bărbat din Suedia şi-a adus singur necazul asupra lui. Omul a vrut să se distreze puţin cu soţia lui, astfel că i-a întins acesteia o capcană.

Un bărbat din Suedia s-a întrecut cu gluma și nici prin cap nu i-a trecut că fapta lui va avea urmări atât de grave! Tânărul a vrut să-i facă soției lui o farsă, astfel că i-a întins femeii o capcană. Dar cu ce preț!


Glumeț din fire, tânărul a pus super-glue pe capacul de la WC şi a aşteptat ca femeia să meargă la toaletă. Se aștepta să sfârșească amândoi în hohote de râs și să se aleagă cu o amintire demnă de povestit nepoților! Surpriză însă! Într-un târziu, femeia a mers la baie. S-a aşezat pe vasul de toaletă fără să observe lipiciul. Într-un final, și-a dat seama că soţul îi făcuse o farsă şi a încercat să scape din "capcană".

Femeia țipa de durere

S-a ridicat deodată de pe WC şi a început să ţipe de durere! În acel moment, cel pus pe șotii a intrat şi el în baie. Soţia sângera în partea dorsală din cauza forţei cu care a dezlipit lipiciul. În lacrimi, femeia i-a spus că a ăntrecut măsura și că intentează divorț. Astfel, după o farsă la care ar fi trebuit să râdă amândoi, o căsnicie a fost distrusă.

Tu ce șotii faci de obicei?

Sursă: diply.com

Cel mai mare mister al istoriei a fost elucidat! „Omenirea a aflat acum adevărul din spatele picturii cu Mona Lisa”... Cea mai zgomotoasă mâță! Toarce de se zguduie casa, dar te topești când o vezi - FOTO+VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x