Antena Căutare

Un bărbat a născut! „Nu mi-a știrbit din masculinitate, dar nu voi repeta experiența!” - Foto

Un bărbat transsexual a născut, deși medicii i-au spus că nu poate rămâne însărcinat, din cauza tratamentului cu testosteron pe care îl lua. Tânărul a povestit că îi pare bine că a trăit această experiență, dar că nu o va mai repeta.

Un bărbat transsexual a născut, deși medicii i-au spus că nu poate rămâne însărcinat, din cauza tratamentului cu testosteron pe care îl lua. Tânărul a povestit că îi pare bine că a trăit această experiență, dar că nu o va mai repeta, precizând că el și logodnicul lui au fost victimele unui val de comentarii urâte.

Bărbatul care a născut, Wyley Simpson, în vârstă de 28 de ani, care trăiește în Texas alături de logodnicul lui, Stephen Gaeth, de aceeași vârstă, a început să facă tranziția de la sexul feminine la cel masculin după ce a împlinit 21 de ani.

Deși medicii i-au spus că nu poate rămâne însărcinat, din cauza tratamentului său cu testosterone, Wyley Simpson a descoperit, în februarie 2018, că va da naștere unui copil.

Inișial, cei doi bărbați nu s-au simțit pregătiți să devină părinți, dar Wyley Simpson nu a renunțat la sarcină. În acest timp, Wyley Simpson și logodnicul ei s-au confruntat zilnic cu numeroase comentarii urâte de la străini.

Un bărbat a născut! „Nu mi-a știrbit din masculinitate, dar nu voi repeta experiența!” - Foto

În septembrie 2018, bărbatul a născut un băiat, Rowan, printr-o operație de cezariană.

După ce a născut, bărbatul a spus că a meritat să suporte toate acele comentarii urâte, dar a precizat că nu ar mai repeta experiența.

Bărbatul care a născut și partenerul lui tocmai au sărbătorit aniversarea de 6 luni a fiului lor și au făcut dezvăluiri despre experiența lor.

Bărbatul care a născut, „dat peste cap” de sarcină

Wyley Simpson, care încă are organe genitale feminine, a spus că sarcina l-a epuizat emoțional.

„Nu vezi în fiecare zi un bărbat însărcinat pe stradă, așa că am primit multe mesaje urâte. Oamenii nu mă mai priveau ca pe o persoană și mi s-a spus că nu voi fi niciodată bărbat, deoarece bărbații nu rămân însărcinați”, a povestit bărbatul care a născut.

Un bărbat a născut! „Nu mi-a știrbit din masculinitate, dar nu voi repeta experiența!” - Foto

Wyley Simpson a suferit în 2013 o operație pentru a renunța la sânii de femeie și susține că vrea să facă tranziția completă în viitor.

„Întrucât am început procesul de tranziție de la vârsta de 21 de ani, să mă trezesc cu o burtică de gravid a fost ceva atât de feminin, încât m-a dat peste cap. Însă, a meritat să îl am pe Rowan și să devin tată – nu aș schimba nimic”, a mai povestit bărbatul care a născut.

El a mai spus că și-a revenit din punct de vedere emoțional după ce a născut și a reluat tratamentul cu testosteron.

„Eu și Stephan ne-am transformat brusc într-un cuplu homosexual cu copil, iar Rowan este minunat. El a făcut toată durerea fizică și psihică să merite. Nu mă simt mai puțin bărbat din cauza sarcinii, dar nu mă regăsesc în această experiență, așa că nu o voi repeta”, a mai spus Wyley Simpson.

Cele mai frumoase obiceiuri și tradiții de Paște. În Țara Moților au început deja pregătirile pentru sărbători... 96 de morți, 766 de răniți. ”Se auzea cum le trosneau oasele de gard”. ”S-au urinat pe decedați!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x