Antena Căutare

Un bărbat săpa în grădină atunci când a dat peste ceva neașteptat. Ce a găsit în pământ David Olson

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a avut parte de surpriza vieții sale. Omul săpa în grădina casei sale atunci când a făcut o descoperire complet neașteptată.

imagine cu un barbat sapand Galerie
David Olson săpa în grădină atunci când a dat peste ceva complet neașteptat | sursa foto: Profimedia

Ca orice om care locuiește la curte, David Olson a decis să profite de timpul liber pe care îl avea pentru a săpa în grădină, ca s-o îngrijească. Totuși, în niciun moment bărbatul nu s-a așteptat să dea peste o „comoară” de toată frumusețea. Ce a descoperit acesta?

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut un bărbat din Michigan, Statele Unite ale Americii. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit imediat virale în toată lumea.

Peste ce a dat un bărbat care săpa în grădina casei sale

Fiindcă vremea a început să fie tot mai frumoasă, David Olson a decis să profite din plin și să facă niște lucrări de reamenajare în grădina sa, la începutul lunii iulie a acestui an. Chiar în timp ce săpa, bărbatul și-a dat seama că în pămănt se află ceva cu totul și cu totul neobișnuit.

Curios din fire, acesta a continuat să sape și a dat peste o minge de bowling de culoare neagră. Și fiindcă i s-a părut extrem de bizară această situație, americanul a decis să exploreze mai mult locul cu pricina.

Citește și: Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

Situația a devenit din ce în ce mai bizară odată cu trecerea orelor, căci rând pe rând, David Olson a descoperit 160 de mingi de bowling.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„M-am simțit precum un arheolog în timp ce scoteam totul din pământ. E ceva de-a dreptul uluitor. Unele dintre aceste mingi arată precum niște ouă de extraterestru. Nu m-am gândit prea mult la situație, pur și simplu am presupus că o s găsesc mai multe mingi îngropate în grădină. Cu cât săpam maim ult, cu atât mai mult realizam ce mă așteaptă”, a mărturisit americanul, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

Citește și: Plănuia să se căsătorească cu iubitul ei, însă ceva părea în neregulă. Femeia a primit un "semn" și a descoperit ce făcea bărbatul

Apoi, omul a mers la un expert ca să ceară o opinie și astfel a aflat că respectivele mingi de bowling erau făcute prin 1950. Se pare că în zonă ar fi fost un centru de bowling pe vremuri și, cel mai probabil, angajații au folosit atunci orice minge veche la lucrările de consolidare a solului (în loc de nisip).

Americanul a decis să folosească o parte din „comorile” sale pentru a face o strângere de fonduri (ca să repare găurile din grădină). Restul mingilor le va păstra pentru sculpturi și pentru a-și decora grădina în care a făcut inedita descoperire.

O mamă a doi copii s-a filmat o zi întreagă după ce iubitul ei a acuzat-o că nu face nimic. Imaginile au devenit virale... Cum arată Bence, bebelușul care s-a născut „bătrân”. Micuțul are părul alb și nu suferă de albinism - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x