Antena Căutare

Un bărbat și-a cumpărat o carte de la magazin și a găsit un bilet înăuntru. Când l-a citit, Dean Cuthbert a rămas uluit

Un bărbat a decis într-o zi să își cumpere o carte de la un magazin second hand, pentru a profita de prețul mic. Nu mică a fost surpriza acestuia atunci când a descoperit în interior un bilet neobișnuit.

un barbat citind o carte Galerie
Un britanic a dezvăluit ce mesaj neașteptat a găsit într-o carte cumpărată de la un magazin second hand | sursa foto: Shutterstock

Dean Cuthbert a intrat într-un magazin second hand din York, Marea Britanie. După ce a privit atent prin jur, acesta a decis să cumpere cartea „Perfect bărbătesc” („The Best a Man Can Get”) a celebrului autor John O'Farrell, profitând astfel de prețul mic.

Fericit că a avut parte de un chilipir, omul s-a dus acasă și a vrut să se apuce de citit, doar că nu a durat mult și a trăit o surpriză de proporții. În interiorul cărții a găsit un bilet complet neașteptat.

Un bărbat și-a cumpărat o carte și biletul pe care l-a găsit în interior l-a uimit

Pasionat de citit, Dean Cuthbert merge des prin magazine ca să găsească noi și noi opere. Vizitând un magazin second hand din York, omul a găsit cartea „Perfect bărbătesc” („The Best a Man Can Get”) scrisă de John O'Farrell la un preț convenabil, așa că a profitat de ocazie. Încântat, acesta s-a apucat de citit, dar răsfoind paginile cărții a dat în mod surprinzător peste un bilet scris de o femeie, în urmă cu ceva timp.

Citește și: O femeie se afla la o întâlnire atunci când un străin de la altă masă i-a dat pe furiș un bilet. Ce mesaj a descoperit

Curios, britanicul a citit atent mesajul și a descoperit un detaliu complet neașteptat. Ulterior, acesta a dezvăluit totul pe internet și întâmplarea a devenit virală, stârnind numeroase reacții din partea internauților.

„Chris, asta ai considerat că merit să-mi faci? Să duci o viață dublă cu așa-zisele relații de amiciție? Să nu bănuiesc nimic, să aduci mereu în discuție copiii și să ne lași să credem că tu ești obsedat de muncă și că de aia, de fapt, lipsești de acasă atât de mult? Cât de nenorocit ai fost cu mine”, asta scria în mesajul de pe bilet, ce era semnat cu numele Sarah.

Citește și: O șoferiță a găsit un bilet pe geamul mașinii. Când l-a citit, acesteia nu i-a venit să creadă. Ce a primit de la un necunoscut

Dean Cuthbert a pozat biletul găsit în carte și a publicat totul pe pagina sa de Facebook. Postarea a devenit virală și a adunat instant sute de comentarii din partea internauților.

„A fost foarte ciudat să descopăr așa ceva. Inițial am crezut că este vorba despre vreun semn de carte sau poate un voucher cadou”, a dezvăluit cititorul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Pentru cei care nu știu, cartea respectivă are ca subiect un personaj ce duce o viață dublă, fără ca soția și copiii acestuia să știe. Așadar, opera în care a fost plasat biletul nu a fost aleasă la întâmplare. Chiar și autorul a aflat despre această întâmplare și a glumit pe seama acestui incident, uimit de modul în care viața poate să te surprindă uneori.

O femeie a găsit resturi de mâncare aruncate la ușa casei, dar a ignorat „semnul”. Un polițist i-a explicat ce poate să ... Se pregăteau de nuntă atunci când iubita i-a spus ce ritual bizar are familia ei, în noaptea nunții. Ce a dezvăluit tână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x