Antena Căutare

Un bebeluș se va naște de două ori! Medicii l-au scos din pântece și apoi l-au pus înapoi - Foto

Un bebeluș se va naște de două ori, după ce a fost scos din pântecele mamei sale pentru a fi tratat, iar apoi a fost pus la loc, pentru a continua să se dezvolte.

Un bebeluș se va naște de două ori, după ce a fost scos din pântecele mamei sale pentru a fi tratat, iar apoi a fost pus la loc, pentru a continua să se dezvolte.

Copilul, o fetiță, a fost supus unei operaţii revoluţionare, la Londra.

Până acum, astfel de operaţii au avut loc doar în Belgia. Acum însă, a avut loc şi la Londra, dar doctorii britanici au fost asistaţi de o echipă de medici belgieni.

Medicii le-au avut ca paciente pe Bethan Simpson, o tânără de 26 de ani însărcinată, şi fetiţa ei nenăscută.

Doctorii au descoperit la analize, în cea de-a 20-a săptămână de sarcină, că fetița nenăscută are spina bifida, o problem de închidere de os la coloana vertebrală, ce îi putea provoca mari probleme de locomoţie, după naştere.

„Simt în fiecare zi cum copilul meu se mişcă, nu s-a schimbat nimic. E o fetiţă specială. Fiica noastră a arătat cât de mult şi-a dorit această viaţă!", a spus tânăra mamă.

Fetiţa tinerei urmează acum să se nască în aprilie.

Părinții din România trebuie să fie atenți. O nouă provocare bagă tinerii în spital: „Sunt arși pe tot corpul”... Alimente contaminate ce dau boli grave! O descoperire recentă pune autoritățile pe jar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x