Antena Căutare

Un bebeluș se va naște de două ori! Medicii l-au scos din pântece și apoi l-au pus înapoi - Foto

Un bebeluș se va naște de două ori, după ce a fost scos din pântecele mamei sale pentru a fi tratat, iar apoi a fost pus la loc, pentru a continua să se dezvolte.

Un bebeluș se va naște de două ori, după ce a fost scos din pântecele mamei sale pentru a fi tratat, iar apoi a fost pus la loc, pentru a continua să se dezvolte.

Copilul, o fetiță, a fost supus unei operaţii revoluţionare, la Londra.

Până acum, astfel de operaţii au avut loc doar în Belgia. Acum însă, a avut loc şi la Londra, dar doctorii britanici au fost asistaţi de o echipă de medici belgieni.

Medicii le-au avut ca paciente pe Bethan Simpson, o tânără de 26 de ani însărcinată, şi fetiţa ei nenăscută.

Doctorii au descoperit la analize, în cea de-a 20-a săptămână de sarcină, că fetița nenăscută are spina bifida, o problem de închidere de os la coloana vertebrală, ce îi putea provoca mari probleme de locomoţie, după naştere.

„Simt în fiecare zi cum copilul meu se mişcă, nu s-a schimbat nimic. E o fetiţă specială. Fiica noastră a arătat cât de mult şi-a dorit această viaţă!", a spus tânăra mamă.

Fetiţa tinerei urmează acum să se nască în aprilie.

Părinții din România trebuie să fie atenți. O nouă provocare bagă tinerii în spital: „Sunt arși pe tot corpul”... Alimente contaminate ce dau boli grave! O descoperire recentă pune autoritățile pe jar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x