Antena Căutare

Un belgian a descoperit dupa 19 ani ca sotia lui este barbat

Un belgian vrea sa divorteze deoarece a descoperit, dupa 19 ani de casnicie, ca sotia lui este, de fapt, barbat, relateaza The Telegraph.

Jan si Monica, fosta bona a copiilor lui, s-au casatorit in 1993. Belgianul a adus-o cu greu pe indonezianca in tara sa din cauza suspiciunilor pe care identitatea ei le-a ridicat autoritatilor. „Am adus-o in Belgia. Nu a fost usor. Autoritatile belgiene au avut indoieli serioase legate de autenticitatea certificatului ei de nastere si a actelor de identitate. Am crezut ca este o femeie atragatoare, intr-adevar femeie. Nu avea trasaturi masculine”, a declarat barbatul pacalit.

Jan, in varsta de 64 de ani, nu si-a dorit copii cu Monica pentru ca avea deja doi dintr-o casnicie anterioara. Fiul sau l-a avertizat ca este ceva in neregula cu sotia lui dupa ce a vazut-o intr-un club, purtand haine deocheate. Un prieten i-a spus ca se zvoneste ca sotia lui ar fi, de fapt, un barbat care si-a facut operatie de schimbare de sex.

Belgianul nu s-a convins pana nu a gasit mai multe mesaje de dragoste trimise de Monica unui alt barbat. Confruntarea a fost una violenta si s-a lasat cu interventia politiei. Dupa descoperirea socanta, jan a recurs la un tratament psihologic si a cerut divortul.

Foto: blogs. telegraph.co.uk

In Japonia exista o scoala pentru mascote profesioniste... VIDEO! Cum arata trenul care va merge cu 500 de kilometri pe ora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x