Antena Căutare

Un bucătar român a reuşit să creeze cosmetice comestibile.

Cosmin Ioan Toma, originar din Alba Iulia, este unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România. Este specialist în reinterpretarea preparatelor vechi şi deţine secretele a peste 500 de reţete tradiţionale pe care le-a adunat de prin satele din judeţul Alba.

Din pasiune pentru gastronomia românească, a publicat cea mai mare carte de bucate din ţară - conţine peste 200 de reţete culinare, are trei metri înălţime şi cântăreşte câteva zeci de kilograme.

Provocat la petrecerea aniversară a unei adolescente, un bucătar român a reuşi să creeze cosmetice comestibile. Nu sunt singurele produse inedite gătite de Chef Toma, acesta a mai adăugat colecţiei sale şi un candelabru din aluat, o poşetă din brocccoli sau inel cu diamant din somon afumat.

Chef Toma a creat de cosmetice comestibile

Provocat fiind de un eveniment aniversar al unei adolescente, Chef Toma şi-a pus imaginaţia la treabă şi a reuşit că creeze câteva cosmetice comestibile: parfum, rujuri, diferite creme şi loţiuni.

Un bucătar român a reuşit să creeze cosmetice comestibile.

Chef Toma a mai adăugat colecţiei sale şi un candelabru din aluat de pâine, o poşetă din broccoli, o fustă din ceapă sau un inel cu diamant din somon afumat.

Un bucătar român a reuşit să creeze cosmetice comestibile.

(sursa: adevărul)

Un portret rar al lui Mozart adolescent, scos la licitaţie la Paris... Kat se consideră femeia pisică. Această poartă coadă, urechi și se lasă plimbată cu lesa. „Trăiesc ca o pisică, sunt cee...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x