Antena Căutare

Un fizician roman a ajuns vedeta in SUA: Joaca intr-un serial faimos peste ocean!

Filmul a intrecut fizica atomica la capitolul satisfactii profesionale, pentru un roman stabilit in Statele Unite.

Cercetator de profesie si actor de ocazie, Marius Stan spune, dupa aproape patru ani de cand joaca intr-un serial faimos peste ocean, ca n-ar mai putea renunta la placerea de a interpreta roluri.

In serialul "Breaking Bad", Marius Stan chiar e un dur. Il interpreteaza pe Bogdan, un proprietar de spalatorie auto aflat intr-o relatie tensionata cu un fost angajat. Trebuia sa fie un rol scurt si episodic, dar succesul romanului i-a luat prin surprindere pe producatori.

"O parte se datoreaza faptului ca sunt usor de retinut, in episodul-pilot si in cele ce au urmat, pentru ca am sprancene mari", a precizat fizicianul actor... de origine romana.

Si un alt roman a ajuns, recent, vedeta in SUA. Mai precis, shaorma vanduta de el in Detroit. Cu de toate! Le-o serveste americanilor... un roman, Bogdan Tarasov. Restaurantul se numeste, sugestiv, Bucharest Grill, desi Bogdan e din Tulcea.

N-a gresit cand s-a gandit ca reteta va prinde si peste ocean. Localul lui e celebru si mereu plin de clienti, care vin si de la zeci de kilometri distanta ca sa guste minunea si sa-ncerce, dupa, si o portie de sarmalute.

Angela Gheorghiu si "secretul" Traviatei perfecte... Observator Special: Ce spune cainele tau despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x