Antena Căutare

Un îmblânzitor de șerpi, la un pas de moarte! A fost ștrangulat de piton, în timpul unei reprezentații! Toți au crezut că scena face parte din spectacol

Un îmblânzitor de șerpi a văzut moartea cu ochii chiar în timpul unei reprezentații ce se desfășura în Mau, India, pe 20 martie, în fața a zeci de spectatori adunați să vadă show-ul.

În timpul spectacolului la care asistau zeci de persoane, tânărul și-a înfășurat pitonul în jurul gâtului, iar la un moment dat, potrivit videoclipului făcut public pe internet, șarpele a început să-l ștranguleze.

În imaginile respective se poate vedea cum omul se sufocă, iar la un moment dat se prăbușește la pământ. La început, oamenii din sală au crezut că totul face parte din spectacol și nu și-au dat seama că omul chiar avea probleme.

Ulterior, bărbatul a fost transportant de urgență la un spital, iar mai apoi a fost transferat la altul. Deocamdată nu se cunosc alte detalii despre starea lui de sănătate.

Imagini spectaculoase! Zebra cu aripi, veverița pasionată de shopping și pisica din inima mării! Nu este un film SF, ci ... Cercetătorii au ajuns la o concluzie. După 15 ani, s-a aflat adevărul despre "EXTRATERESTRUL" din Atacama. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x