Antena Căutare

Un mesaj vechi de 50 de ani, descoperit într-o sticlă, în nisip. Pentru cine era scris: „Dacă găsiţi această sticlă..."

Un mesaj în sticlă, trimis de un american din New Hampshire, în urmă cu 50 de ani, a fost găsit de un bărbat din Utah, în timp ce se afla în vacanţă pe Insulele Turks şi Caicos. Ulterior, a fost returnat fiicei sale, Paula Pierce.

Un mesaj în sticlă, trimis de un american din New Hampshire, în urmă cu 50 de ani, a fost găsit de un bărbat din Utah, în timp ce se afla în vacanţă pe Insulele Turks şi Caicos. Ulterior, a fost returnat fiicei sale, Paula Pierce.

În mesaj scria: „Dacă găsiţi această sticlă, vă rog să o returnaţi la adresa Bulevardul Ocean, nr. 419 şi veţi primi un premiu în valoare de 150 de dolari de la patroana motelului Beachcomber”, scrie descopera.ro.

Motelu din Hampton aparţinuse părinţilor decedaţi ai Paulei Pierce. Tatăl femeii a scris mesajul în glumă şi l-a aruncat în Oceanul Atlantic. Astfel, Bărbatul care a găsit sticla s-a ales cu premiului în valoare de 150 de dolari.

Statul pe Facebook ne-ar putea prelungi viața, dar cu o condiție... De ce ar face cineva asta?! Celebrul pictor Van Gogh și-a tăiat o ureche, dar abia după un secol a ieșit la iveală motiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x