Antena Căutare

Unul dintre cei mai mari hot-dogi din lume a fost pregătit în ţara fast food-ului, Statele Unite ale Americii

Unul dintre cei mai mari hot-dogi din lume a fost pregătit în ţara fast food-ului, adică în SUA. Preparatul greu de aproape 30 de kilograme şi lung de un metru şi jumătate a fost făcut în totalitate din carne de vită.

Unul dintre cei mai mari hot-dogi din lume a fost pregătit în ţara fast food-ului, adică în SUA. Preparatul greu de aproape 30 de kilograme şi lung de un metru şi jumătate a fost făcut în totalitate din carne de vită.

Trei bărbaţi au reuşit să care hot-dogul uriaş şi să-l urce pe grill acolo unde a stat timp de două ore. Când a fost gata, l-au pus pe o chiflă pe măsură şi l-au servit new yorkezilor din Coney Island. La eveniment, au participat şi membrii din Cartea Recordurilor care au evaluat performanţa şi vor anunţa în următoarele trei luni dacă va ocupa un loc pe lista lor.

Deocamdată, recordul pentru cel mai lung hotdog din lume este deţinut de Paraguay. Preparatul a avut atunci o lungime de 203 metri.

Funcționarii publici nu stiu deloc engleză. Experiment inedit cu un "străin" care cere informații unui funcțio... Un tânăr a filmat viermi și lipitori într-un ștrand din Reșița - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x