Antena Căutare

Unul dintre cei patru pasageri decedați în tragicul accident de la Perșani era profesor de muzică al Palatului Copiilor din Iași. Apropiații sunt în stare de șoc

Unul dintre pasagerii decedați in accidentul de autocar de la Perșani, judetul Brasov, era profesor de muzică la Palatul Copiilor din Iași.

Unul dintre pasagerii decedați in accidentul de autocar de la Perșani, judetul Brasov, era profesor de muzică la Palatul Copiilor din Iași.

Pe pagina de Facebook a cadrului didactic, Cătălin Pop, mesajele de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut nu mai contenesc. Era un profesor și un artist desăvârșit, scriu prietenii, care nu pot sa creada ce s-a intamplat.

"Doamne nu pot sa cred! Condoleante! Doamne ai grija de ceilalti raniti!", este unul dintre mesajele emoționate postate de apropiații profesorului.

În autocar se aflau 31 de persoane, dintre care 4 au murit, iar alte 26 au fost rănite. Accidentul în care a fost implicat autocarul s-a produs, vineri, într-o curbă periculoasă, pe drumul ce leagă Brașovul de Făgăraș. În autovehicul se aflau în majoritate copii. Patru persoane și-au pierdut viața, între care profesorul de muzică al Palatului Copiilor din Iași și un copil.

Potrivit inspectorului şef al IPJ Iaşi, Camelia Gavrilă, autocarul implicat în accidentul grav de la Perşani transporta 31 de copii, însoţiţi de doi profesori, la un festival folcloric, ce se desfăşoară la Arad în perioada 17-19 iunie. Copiii erau de la Colegiul Naţional de Artă “Octav Băncilă” şi Palatul Copiilor din Iaşi.

Autocarul plecase din Iași la prima oră a dimineții, copiii de la Colegiul de Arta Octav Bancila din Iași urmând să ajung la un concurs de muzică populară din Arad.

Cele mai infidele zodii. Flirtează cu tine de mână! Infidelitatea, modul lor de viața... IMAGINI DRAMATICE de la locul tragediei din Perşani, la scurt timp după accident - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x