Antena Căutare

Va pupa Ramjit! Cel mai batran tata din lume are 96 de ani!

Stiti bancul acela cu indianul de 109 ani care nu putea merge la petrecere pentru ca nu-l lasa al sau parinte, care nu primise, inca, invoire, de la tata? Ei, bine, nu-i banc, e realitate!!!

Priviti si va minunati! Ramjit Raghav a devenit cel mai batran tata din lume, asta dupa ce in 2010 fusese uns...cel mai batran tata din lume!!! Cum s-ar zice, si-a doborat propriul record!

Ramjit traieste, alaturi de a sa tovarasa de viata, Shakuntala, in Karhoda, India, si aduna cam 50 de dolari pe luna din produsele pe care le face la fema sa si apoi le vinde. Acum doi ani, omenirea a ramas masca atunci cand a aflat ca eroul nostru e tatic, la 94 de primaveri. Dar Ramjeet nu s-a lasat. Si minunea a venit! Pe 5 octombrie, iubita-i Shakuntala, l-a adus pe lume pe preafrumosul Karamjit, baiatul care s-a nascut perfect sanatos. Asta pentru cine vrea sa creda, tinand cont ca mamica are 60 de ani si taticu' 96. Adica parintii lui Karamjit trec de 150 de anisori...

"Dieta mea se compune din lapte, unt si alune. Sunt in putere, dar am vorbit cu sotia mea sa facem sterilizare. Nu mai vreau copii, gata, ajunge!", a declarat eroul indian.

Omul cavernelor exista! Un barbat traieste de trei ani intr-o pestera din Texas... Dezbaterea dintre Barack Obama si Mitt Romney, prilej de jocuri cu alcool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x