Antena Căutare

VIDEO! Cehia: Un hipopotam a avut parte de o petrecere de botez

10 mii de cehi s-au intrecut pentru alegerea numelui celei mai populare vedete a gradinii zoologice din Praga - un hipopotam in varsta de doua luni. Iar ieri a avut loc ceremonia de botez. Cu sampanie, cadouri si tot dichisul.

Era sa il cheme ba Oliver, ba Kubik. Intr-un final, micul hipopotam a primit numele Valecek si o petrecere de botez la care au venit ingrijitori, vizitatori ai parcului zoo si oficiali locali. Cu totii au ciocnit in cinstea lui Valecek.

Micul hipopotam s-a aratat destul de timid in ziua cea mare: nu s-a atins de sampanie si s-a dezlipit de mama lui doar cat sa faca o baie racoritoare si sa mai scape de emotii. Il astepta si un cadou delicios: un cos plin cu mancarea lui preferata. Oaspetii si "nasii" l-au umplut cu ardei grasi, pepeni verzi si banane, lasand cosul langa bazinul unde se balacesc hipopotamii.

Valecek isi va petrece primii ani din viata la gradina zoologica din Praga, dupa care va fi transferat. Asta pentru ca ingrijitorii se tem ca tanarul hipopotam nu se va intelege prea grozav cu tatal sau.




Pedeapsa parinteasca: un baiat de 10 ani a trebuit sa patruleze pe strazi cu o pancarta umilitoare... VIDEO & FOTO! Un elvetian curajos a mers pe un cablu, la 348 de metri altitudine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x