Antena Căutare

VIDEO- JURI că nu mai mănânci vreodată CHEESEBURGER după ce vezi cum arată atunci când ajunge în stomacul tău

Cercetătorii de la Universitatea din Nottingham au realizat un experiment pentru a arăta lumii, efectele nocive ale mâncării fast-food.

Cercetătorii de la Universitatea din Nottingham au realizat un experiment pentru a arăta lumii efectele nocive ale mâncării fast-food.

Au vrut să demonstreze ce se întâmplă cu un cheeseburger cald atunci când îl pui într-o cuva cu acid clorhidric. Această substanță are mai multe utilizari industriale: folosit la îndepărtarea ruginii de pe oțel sau prelucrarea anumitor haine, dar, de asemenea se găsește și în stomacul nostru.

Astfel, oamenii de știință au lăsat cheeseburger-ul în acidul clorhidric pentru aproximativ patru ore. Aspectul oribil îl puteți observa în imaginile prezentate.

Visul tuturor bărbaţilor a devenit realitate! A apărut săpunul cu miros de... bere! Ai încerca aşa ceva?... O poveste ce merită citită! În ziua în care a împlinit 100 de ani, cel mai mare vis al său a devenit realitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x