Antena Căutare

VIDEO! La plaja de Craciun, cu bradul pe nisip

Sarbatorile nu inseamna neaparat frig si zapada. De exemplu, Australienii se bronzeaza de Craciun. Nu la solar, ci la plaja, pentru ca la ei e vara. Iar in Germania, cativa temerari cu chef de balaceala, fac baie la copca. Dardaie si le clantane dintii, dar declara ca se simt ca niste eroi.

Vestita plaja Bondi din Sydney a fost cuprinsa de spiritul Craciunului. Turistii si localnicii au facut plaja si baie purtand pe cap traditionalele caciulite rosii de Craciun sau coarne de ren, si un imens brad a fost decorat si infipt in mijlocul plajei.

Daca in Australia e caldura mare, in Germania, la temperaturi cu mult sub minus, oamenii au iesit sa faca baie in apa inghetata, ca traditie de Craciun.

Sarbatorile inedite ii atrag si pe americani, care s-au obisnuit atat de mult cu imaginea consacrata a lui Mos Craciun, incat cauta s-o innoiasca plasand-o in decoruri neobisnuite. Mosul a putut fi astfel vazut facand schi nautic langa Washington, alaturi de un ren, om de zapada si alte asemenea personaje.

Doi barbati deghizati in Mos Craciun au furat pusca unei garzi regale suedeze... A sarit cu masina in Marea Neagra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x