Antena Căutare

VIDEO! Minune dumnezeiască au numit-o! O fetiță s-a născut cu inima în afara corpului și a supraviețuit

Bebeluşul a fost operat chiar în ziua în care a venit pe lume. Intervenţia a fost o premieră pentru Marea Britanie şi a fost un succes.

Bebeluşul a fost operat chiar în ziua în care a venit pe lume. Intervenţia a fost o premieră pentru Marea Britanie şi a fost un succes.

Acum, după trei săptămâni, copilul se dezvoltă normal, chiar dacă nu este încă în afara oricărui pericol. Fetiţa are o malformaţie congenitală extrem de rară, ce se regăseşte în opt sarcini dintr-un milion. Iar şansele de supravieţuire sunt doar de 10%.

După ce au depistat afecţiunea, medicii i-au recomandat mamei să întrerupă sarcina, însă ea a refuzat. Imaginile cu inima fetiței, publicate pe internet, au devenit virale, mulți dintre internauți considerând-o o minune dumnezeiască.

Un cerc bizar a apărut pe peretele camerei unui tânăr! Ce descoperire uriașă a făcut acesta... HOROSCOP CHINEZESC în 2018! Ia-ți niște saci dacă ești printre ele: Trei zodii vor avea bani de întors cu lopata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x