Antena Căutare

VIDEO ULUITOR! O haita de lupi a sarit pe o femeie!

Lupii sunt inruditi cu cainii domestici, insa pot fi extrem de violenti cu oamenii atunci cand li se incalca teritoriul sau sunt infometati. Totusi, o femeie a reusit sa imblanzeasca o haita, iar acestia par mai prietenosi ca niciodata!

Anita este o femeie din Norvegia care timp de doi ani a incercat sa se imprieteneasca cu animalele salbatice de la Gradina Zoologica din Salangsdalen.

Femeia vizita lupii zilnic, ii hranea si avea grija de ei. Fiarele s-au obisnuit cu prezenta ei si au perceput-o ca pe un membru al haitei.

Dupa ce Anita a lipsit timp de doua luni de zile, reactia lupilor la revederea acesteia a fost impresionanta. Lupii s-au napustit asupra femeii, insa nu cu intentia de a o sfasia, ci pentru a-si arata dragostea si devotamentul. Animalele s-au suit de Anita si au inceput sa o linga de fata.

VIDEO! SUA: Un cuplu s-a trezit cu iahtul in casa... Un nou trend in aeroporturile din SUA. "Camere de relaxare" pentru somnorosi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x