Antena Căutare

VIDEO! Un chinez a trait 4 ani cu o lama de cutit in craniu

Caz medical incredibil in China, unde un barbat a trait, 4 ani, cu o lama de cutit in interiorul craniului, fara sa stie. Descoperirea a fost facuta de curand cand, chinuit de migrene, barbatul s-a dus la spital pentru a cere ajutor.

Ameteli, gust amar, sangerari cu o cauza necunoscuta in cavitatea bucala si migrene infioratoare. Au fost semnele ca ceva nu era in ordine cu starea de sanatate a barbatului de 37 de ani. Nimeni nu se astepta, insa, la un asemenea diagnostic.

In urma radiografiei, medicii au observat ca Li Fu avea in craniu o lama de 10 centimetri. "Ne-am uitat in gura, dar nu am vazut nicio cicatrice. Este foarte ciudat cum a ajuns lama de cutit in capul barbatului", a declarat un medic.

Durerile au inceput cu 4 ani in urma, la putin timp dupa ce chinezul a fost victima unui jaf. Lucra ca sofer de taxi atunci si a fost injunghiat in falca dupa ce a incercat sa-l opreasca pe hot sa fuga cu toata agoniseala lui. Politistii care au investigat cazul, au prins infractorul si au gasit si manerul cutitului. Lama insa nu.

Operatia de indepartare a obiectului a durat patru ore, iar medicii spun ca doar o minune face ca barbatul sa fie inca in viata. Lama ii afectase limba, dar era la distanta milimetrica de artera care ducea spre creier.

Studiu: Bustul romancelor s-a marit in ultimii 30 de ani... Japonia va organiza primul maraton pentru androizi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x