Antena Căutare

Viitorul omenirii e în pericol! Ce se întâmplă în laboratoarele secrete e incredibil

Faptul că în laborator poţi crea aproape orice, inclusiv ţesut uman, nu mai este un şoc pentru nimeni. Totuşi, cercetătorii au reuşit să creeze ceva la care poate nimeni nu s-ar fi aşteptat.

Faptul că în laborator poţi crea aproape orice, inclusiv ţesut uman, nu mai este un şoc pentru nimeni. Totuşi, cercetătorii au reuşit să creeze ceva la care poate nimeni nu s-ar fi aşteptat.

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea de Stat din Ohio au anunţat că au obţinut primul creier uman aproape complet format în laborator, în cadrul unui studiu care ar putea să ducă la o accelerare spectaculoasă a cercetărilor din domeniul maladiei Alzheimer.

Dacă savanţii americani vor obţine licenţa pentru a putea să comercializeze această invenţie, pentru ca şi alţi cercetători din lumea întreagă să poată să efectueze teste de laborator, cercetările ştiinţifice din domeniul unor boli şi afecţiuni neurologice precum Alzheimer şi autism vor fi considerabil accelerate, a declarat Rene Anand, profesor la Universitatea de Stat din Ohio, participant la acest proiect medical.

VEZI AICI CONTINUAREA

FOTO: A vrut să devină manechin, dar agenţii nu i-au dat nicio şansă, pentru că era grasă! Acum face furori şi e compara... Aşa îţi pune inelul pe deget! Cum să-ţi faci iubitul să te ceară în căsătorie, în funcţie de zodie...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x