Antena Căutare

Yang Xinmin, bărbatul care arată de 30 de ani, însă are 72. Care este secretul său. S-a antrenat ani la rândul pentru a arăta așa

Yang Xinmin, un bărbat de naționalitate chineză care a făcut culturism de 40 de ani a dezvăluit secretele fizicului său fără vârstă.

Yang Xinmin arată de vis la 72 de ani. Cum se menține în formă? Galerie
Yang Xinmin arată de vis la 72 de ani. Cum se menține în formă? | Hepta

Yang Xinmin are 72 de ani, dar arată mai bine decât majoritatea celor de 30 de ani. El are densitatea osoasă a unui bărbat mult mai tânăr, potrivit medicului său și a publicației dailymail.co.uk.

Yang Xinmin, bărbatul de 72 de ani care arată ca la 30. Care e secretul său

E clar că bărbatul este o adevărată lecție reală de perseverență și de reușită. Astfel că, bărbatul le spune tuturor că dacă îți dorești ceva cu ardoare, poți face acel lucru. El fiind exemplul perfect care poate susține argumentul.

Antrenorul de fitness a fost unul dintre primii reprezentanți ai culturismului din China, înscriindu-se în primul concurs din țară pentru acest sport, alături de alți 38 de participanți, în anul 1983.

Citește și: O tânără a renunțat la un aliment preferat de la micul dejun și a slăbit 80 de kilograme. Cum arată azi Casey Canaday

„Ne-am făcut propriile bile de greutate, gantere, bare orizontale și bare paralele (pentru a ne antrena)”, a spus el.

Antrenamentele sale zilnice și o dietă strict bazată pe fibre și proteine ​​sunt esențiale unui trup fără cusur. Domnul Xinmin a fost unul dintre primii culturiști ai Chinei de la începutul anilor 1980.

Citește și: Julia Olson, femeia cu probleme de sănătate, care a decis să devină "fit" la 62 de ani. Merge acum la competiții de bikini fitness

Inspirat de Arnold Schwarzenegger, Xinmin a câștigat peste 100 de trofee și medalii în cariera sa. Dar devotamentul său față de menținerea fizicului de când concura la acemenea sporturi și până la vârsta aceatsa este cel mai impresionant lucru.

„Forma corpului, puterea musculară și forța mea sunt mai bune decât la majoritatea tinerilor, chiar dacă acum am [70 de ani],” a spus el.

Citește și: O tânără a slăbit 63 de kilograme, dar apoi medicii i-au dat o veste neașteptată. Ce a aflat Kimberley Tripp

„Exercițiul este cea mai importantă parte a vieții mele. Prin experiența mea de ani de zile, a fi campion nu mai este scopul meu. Scopul meu este să mențin sănătatea și puterea de a nu îmbătrâni pentru a avea energie pentru a face altceva”, mai spune el.

Este o realizare pentru care comunitatea online de bodybulding a decis să-l ia ca exemplu, numindu-l „Omul de fier”.

Care este secretul tinereții fără bătrânețe și a unui corp tânăr îndiferent de vârstă

Iată că, acesta a oferit câteva dintre secretele sale publicului care-o urmărește activitatea atât în mediul online, cât și la sala de forță.

Citește și: O o femeie a slăbit 74 de kilograme după ce a renunțat la un aliment. Cum arată azi Julie Garte

O dietă strictă bazată pe fibre și proteine, o rutină zilnică regulată, autodisciplina și un somn bun sunt cheile fizicului domnului Xinmin, a spus el.

„Sunt încrezător că pot continua să mă antrenez până la 75 de ani”, a spus el. „Apoi, sper să pot continua să mă antrenez la 80 de ani. Și apoi 85 de ani.

„Vreau să depășesc limitele corpului uman”, a încheiat acesta.

Stephanie Yashimura suferă de vitiligo, dar asta nu a oprit-o să devină model. Cum arată acum, la 14 ani de debutul afec... O prezentatoare de știri a fost mușcată în direct de un pinguin. Imaginile sunt virale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x