Antena Căutare

Zidul Berlinului, de la beton și sârmă ghimpată, la 8.000 de lumini pe stradă! Vezi SUPERBA RECONSTRUCȚIE!

Zidul Berlinului, dărmâmat acum 25 de ani pentru ca locuitorii să recapete libera cirulație între Est și Vest, era, la propriu, un zid din ciment și sârmă ghimpată. În memoria momentului ce a adus bucurie multor berlinezi, doi artiști au reconstruit în acest an un “zid” artistic, format dintr-o superbă instalație de lumini.

Zidul Berlinului, dărmâmat acum 25 de ani pentru ca locuitorii să recapete libera cirulație între Est și Vest, era, la propriu, un zid din ciment și sârmă ghimpată. În memoria momentului ce a adus bucurie multor berlinezi, doi artiști au reconstruit în acest an un zid” artistic, format dintr-o superbă instalație de lumini.

Frații artiști Christopher și Marc Bauder celebrează un sfert de veac de la căderea Zidului Berlinului prin construirea unei frontiere moderne alcătuită din 12 km de stâlpi de lumini strălucitoare ce sunt, de fapt, baloane biodegradabile umplute cu heliu.

Noul Zid al Berlinului are 8.000 lumini expresive și arată incredibil.

A intrat cu un Ferrari în zid pentru a impresiona o blondă. Video... SHOW INCENDIAR oferit turiştilor de patru dansatoare într-o vitrină din Amsterdam! Motivul este unul tulburător......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x