Antena Căutare

Zodia cu care trebuie să te săruţi sub vâsc de Revelion pentru un an plin de iubire. Nativii care îşi găsesc jumătatea în noaptea dintre ani

În noaptea dintre ani trebuie să fii atent cu cine te săruţi sub vâsc pentru ca, aşa cum se spune în popor, cu cine îţi vei petrece Revelionul este și cea alături de care vei rămâne tot anul. Iată care sunt zodiile care îşi vor găsi jumătatea la final de 2017 şi început de 2018. 


În noaptea dintre ani trebuie să fii atent cu cine te săruţi sub vâsc pentru ca, aşa cum se spune în popor, cu cine îţi vei petrece Revelionul este și cea alături de care vei rămâne tot anul. Iată care sunt zodiile care îşi vor găsi jumătatea la final de 2017 şi început de 2018.

Rac cu Taur: Cel mai probabil, pasiunea se va dezălțui acasă sau la o petrecere care se va ține la un prieten comun. Ambii nativi preferă confortul propriului cămin și de aceea nu îi vei vedea în club de Revelion. T

Fecioară cu Capricorn: Vă veți da seama că amândoi puteți construi o relație puternică, un fel de companie de succes, pe care toată lumea o va invidia. După ce vă veți săruta, veți petrece restul serii vorbind despre iubire, dar și despre cum arată relația perfectă pentru voi.

Pești cu Scorpion: Sărutul pe care cei doi nativi îl vor împărtăși de Revelion va fi ca o furtună. Pasiunea care se află în cele două semne zodiacale de ceva vreme pur și simplu va exploda, iar chimia îi va determina să își petreacă restul nopții unul în brațele celuilalt.

Săgetător cu Vărsător: Deși toată seara vă veți arunca priviri curioase și veți realiza că aveți gusturi extrem de diferite, o forță necunoscută vă va determina să vă apropiați și chiar să vă sărutați. Chiar dacă veți sta separați tot restul serii după acest eveniment, a doua zi cu siguranță vă veți căuta pentru a ieși în oraș.

Leu cu Gemeni: O simplă discuție vă va face să vă îndrăgostiți de Revelion. Amândurora vă place să socializați și să vă aflați în centrul atenției. Atunci când toată lumea va fi pe ringul de dans, voi veți fi prinși în discuții profunde.

Berbec cu Balanță: Deși la o primă impresie nu veți avea o părere prea bună unul despre celălalt, vă veți da seama că există o chimie între voi. Sunt multe lucruri pe care le puteți învăța unul de la altul și o curiozitate magnetică care vă leagă.

Horoscopul zilei de 29 decembrie! Zodia care va avea noroc din plin... Au făcut-o și pe asta! Se joacă oamenii de știință cu timpul ca o vrăjitoare cu globul de cristal!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x