Antena Căutare

Zodiile care te iubesc, dar nu îți spun. Sentimentele rămân ferecate cu lacăt în inimile lor!

Există nativi de-ai unor zodii pentru care exprimarea sentimentelor reprezintă un adevărat supliciu. Orice ar face, nu ar spune persoanei pe care o plac că o iubesc. Fie sunt timide, fie orgolioase, cert e că mai bine ascund ceea ce simt decât să fie dezamăgiți.

Noi am realizat pentru tine topul acestor zodii:

1. CAPRICORN

Este atât de orgolios încât și dacă tânjește foarte mult după afecțiunea cuiva, nu îi va arată niciodată asta. Îi este teamă că ceilalți să îi vadă slăbiciunile pentru că, deși consideră că dragostea este un sentiment nobil, denotă în același timp și o lipsă de fermitate ce nu trebuie dezvăluită niciodată.

2. BERBEC

Nativul Berbec este cel mai încăpățânat din zodiac. Acesta își exprimă sentimentele de dispreț cu o lejeritate mai mare decât cele de iubire. Dacă vrei să știi că un Berbec ține la ține, nu te aștepta să îți facă daruri scumpe sau să te invite în oraș foarte des.

3. GEMENI

Geamănul nu știe să arate dacă iubește pe cineva. Ajunge să facă o serie de greșeli și o dă în bară din cauza confuziei pe care și-o creează în minte. Mulți îl cataloghează fals și mincinos, însă el este doar vulnerabil în față iubirii.

4. FECIOARĂ

Fecioara când iubește o face din toată inimă. Acest nativ consideră că dragostea nu trebuie exprimată prin cuvinte, ci prin fapte. Nu știe foarte bine cum să facă față situațiilor tensionate și se intimidează excesiv în față persoanei pe care o place.

Tupeu de Bucureşti. Cum a parcat un "şmecher" maşina în Timişoara. Cienții unui local au intrat în panică... “Secretul din La Salette”, prevestitor al Apocalipsei? „“Dumnezeu va lovi Pamântul cum n-a mai facut-o până acum. Va fi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x