Antena Căutare

Zodiile pe care e imposibil să le îmblânzești. Nu lasă deloc de la ele, se impun și au caracter de lideri! Ești printre ele?

Unele semne zodiacale pot fi manipulate, conduse din umbră, dar nu este cazul și acestor zodii. Nu lasă deloc de la ele, se impun și au caracter de lideri! Ești printre ele?

Unele semne zodiacale pot fi manipulate, conduse din umbră, dar nu este cazul și acestor zodii. Nu lasă deloc de la ele, se impun și au caracter de lideri! Ești printre ele?

Scorpion

Scorpionul are multe calități care îl fac să fie impunător: este dinamic, încăpățânat, un lider bun, dar în același timp nu este deloc deschis, ci este învăluit de mister. Nu știi aproape niciodată exact cum va reacționa și reacția firească este să te străduiești să fii "cuminte" în preajma lui. Scorpionul impune respect prin manierele sale, prin lookul elegant, prin seriozitatea de care da dovadă. Are un simț al umorului dezvoltat, dar nu face glume proaste și știe când să ia viață în serios. Când se află într-un grup, el poate rămâne în umbră o vreme, studiind celelalte persoane, învățându-le slăbiciunile, pentru că mai apoi să se remarce printr-o idee deosebită. Știe cum să se poarte cu fiecare în parte, datorită faptului că citește bine oamenii atunci când îi "pândește" tăcut și misterios.

Berbec

Nativul acestei zodii este un lider înnăscut și reușește să se impună instictiv, încă din primele momente de interacțiune cu cineva. Este o persoană dominantă, care nu suportă să i se spună ce să facă, dar adoră să arunce cu ordine în stânga și-n dreapta. Are o energie nesecată și începe nenumărate proiecte deodată, în timp ce alții se chinuie cu unul singur. De aceea, mulți îl privesc cu admirație și respect. Problema Berbecului este impulsivitatea lui, care îl face să se clatine uneori pe poziție. Din fericire își revine repede, cu noi forțe cu care să îi conducă pe ceilalți. Un lucru este cert: Berbecul știe să se impună, fie prin puterea lui de convingere, fie prin ton ridicat și cuvinte răspicate.

Capricorn

Capricornul nu ridică tonul și nu face scandal. El are un mod elegant de a se impune, care funcționează pe aproape toată lumea. Statutul său este primul care îl face să fie o prezență impunătoare, pentru că se știe că nativii ajung de obicei departe în viață. Pe lângă reputație, Capricornii sunt impunători prin ținuta stilată și puțin rigidă. Nu îi vei vedea să se prostească, să facă glume nepotrivite, să bea mult, să mănânce mult, să se facă de ras în vreun fel. Parcă s-au născut cu codul bunelor maniere în brațe și știu exact cum să se adapteze în orice situație. Câștigă repede admirația, dar adesea aceasta se transformă în invidie și răutățile nu întârzie să se nască. Cu toate acestea, ele rămân la stadiul de susoteli, pentru că nimeni nu ar avea curaj să îi spună unui Capricorn pe față ceva neplăcut. De ce? Pentru că nativul a impus respect, scrie divahair.ro.

Video terifiant. Un toreador este răpus de taur în faţa a mii de spectatori iar fratele său sare din tribună pentru a-l ... Numerologul Mihai Voropchievici: Horoscop european pentru 2018! Pentru undele zodii, an de vis, pentru altele, de plâns!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x