Antena Căutare

Lajumate.ro cel mai proaspat site Antena TV Group

Au trecut mai bine de 3 ani si jumatate de cind Antena TV Group a decis sa creeze departamentul Digital. S-au creionat atunci doua directii: una editoriala si cealalta de dezvoltare.

Cu ajutorul redactiei (condusa de Catalin Oprisan) ne-am propus sa punem in valoare showurile si vedetele postului, sa livram informatie utila, incercind sa raminem echilibrati, dar si in jocul pietei pe toate verticalele de distributie: site, social media, mobil, aplicatii ... S-a muncit nu bine, ci foarte bine, iar in timp siteurile si-au conturat foarte bine profilul, iar portofoliul s-a marit si el:

- a1.ro si antenastars.ro - divertisment

- observator.tv - news

- euforia.tv - lifestyle feminin

- spynews.ro - tabloid

- zutv.ro - young

- retetaluivladut.ro - culinar

- sport1x2.ro - sport&bet site user generated content

Departamentul de dezvoltare (condus de Robert Popescu) ne-a dat siguranta si flexibilitatea de a ne misca rapid in directia dorita. Mai mult, pe linga Content Management Sistem-ul pe care stau siteurile de continut si platforma Intact Video Managemnt, s-a reusit dezvoltarea inhouse a Antenei Play, un serviciu video prin care toate programele televiziunilor Intact se vad de pe orice device la orice ora si oriunde s-ar afla cel care doreste sa le urmareasca (firesc, cu conditia sa aiba o legatura de internet :P).

In plus, cele 3 aplicatii de mobil, pe platformele iOS si Android, AntenaPlay, Ce zic astrele si X Factor (dezvoltate impreuna cu MReady) se apropie lejer de 200.000 de downloaduri, ceea ce este o performanta cu care nu se pot lauda multi publisheri online din .ro.

Cifrele de audienta si ecosistemul creat au atras dupa sine si venituri foarte bune prin echipa de sales online a Antenei TV Group (condusa acum de Petronela Sterea).

Azi, 23.10.2015, a fost pus online www.Lajumate.ro, dezvoltat tot inhouse de Digital Antena TV Group, insa cu o divizie dedicata siteurilor de servicii! Este o directie la care ne-am gindit de mult si al carei punct de plecare era setat in momentul in care audienta siteurilor se consolida. Pentru ca nimic nu a fost intimplator din ceea ce am pus la punct in acesti ani in DAG.

Va invitam deci pe siteul de anunturi intitulat simplu Lajumate.ro, pentru ca procesul de vinzare-cumparare este intotdeauna unul in care vinzatorul si cumparatorul se intilnesc la jumatatea drumului si bat palma!

O premieră adusă pe piaţă din România de site-ul de anunturi Lajumate.ro, este faptul că pentru prima oară, anunţurile postate pe un site pot fi văzute şi la tv. 24 de ore pe zi, la fiecare " şi jumate ", un anunţ de pe site va apărea şi la televizor. În acest fel, oricare vânzător de pe site-ul Lajumate.ro va avea la dispoziţie o vizibilitate maximă a anunţurilor postate.

Este un produs realizat cu multa munca de catre o echipa de oameni minunati, ca toti cei care formeaza in acest moment Digital Antena TV Group!

Helios este primul câine din țară antrenat să găsească victimele avalanșelor... Ce cadou i-a făcut Mihai Leu soției sale, impresionând-o până la lacrimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x