Antena Căutare

Infractor? Avem! Dovezi? Au fost furate! Din sediul poliției Cornu au fost sustrase materiale incriminatorii folosite ca probe într-un dosar penal!

Materiale care erau probe într-un dosar penal au fost furate

În sediul Secției de Poliție a comunei Cornu din județul Prahova este anchetat un caz de furt al unor probe IT sigilate dintr-un dosar penal! Acest lucru înseamnă că cel pe numele căruia s-a întocmit un dosar pentru săvârsirea unor fapte ilegale, nu poate fi condamnat în lipsa unor probe concludente!

Polițiștii secției Cornu s-au sesizat din oficiu, marți, precizând că "din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate și sigilate ca obiecte corp delict".

Polițiștii din Prahova cercetează cazul de furt al probelor incriminatorii și speră să găsească inculpatul!

Ancheta este desfășurată de către polițiștii de la Investigații Criminale și este condusa totodată de un procuror de la Parchetul de pe langa Judecătoria Câmpina, potrivit News.ro.

Pe lângă anchetarea situației de furt, se vor lua măsuri pentru a se demonstra cum a fost posibilă intrarea unei persoane neautorizate în sediu și sustragerea probelor din dosarul penal.

Surse judiciare precizează că probele erau depozitate chiar în incinta Poliției Cornu și că nu se știe dacă în momentul infracțiunii se afla vreun angajat al MAI în sediu sau era în intervenție.

Un tată i-a pregătit fetiței sale mormântul și o duce acolo zilnic. „Aici își va găsi liniștea, se joacă zilnic”... Imagini cu puternic impact emoțional! Așa arată trupurile lovite de fulgere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x