Antena Căutare

Meteo, 6 iunie 2020. Vreme caldă în mare parte a țării în sâmbăta de dinaintea Rusaliilor

Vreme caldă, cu temperatură maximă de 32 de grade Celsius Vremea se va menţine caldă, în cea mai mare parte a țării. În regiunile vestice, sud-vestice, centrale și nordice vor fi ploi de vară. În restul teritoriului, fenomenele vor fi posibile doar izolat.

Meteo, 6 iunie 2020. Vreme caldă în mare parte a țării în sâmbăta de dinaintea Rusaliilor
Meteo, 6 iunie 2020. Vreme caldă în mare parte a țării în sâmbăta de dinaintea Rusaliilor

Cerul va avea înnorări temporare și vor fi perioade în care va ploua, ziua- pe suprafețe mici, cu o probabilitate mai mare la munte și în centrul țării, iar seara și noaptea local în vest, sud-vest și în centru și izolat în restul teritoriului.

Vremea de Rusalii 2020. Cum va fi duminică și luni, în zilele de mare sărbătoare

Ploile vor avea caracter de aversă, vor fi descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină. Pe suprafețe mici, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte, iar în prima parte a intervalului pe arii restrânse și în sud-est.

Vreme weekend. ANM avertizează: Vor urma schimbări majore! Temperaturi de 32 de grade urmate de descărcări electrice și grindină

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade Celsius. Cele maxime vor fi cuprinse între 21 de grade Celsius pe litoral și 32 de grade Celsiusîn sudul Moldovei și în Bărăgan.

În București, vremea se va menține caldă. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 30-31 de grade Celsius, iar cea minimă de 14-16 grade Celsius.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x