Antena Căutare

Adrian Nastase a renuntat la functia de vice al Camerei Deputatilor

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Adrian Nastase a renuntat la functia sa din Parlament, dupa ce, luni, Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", in fostul premier este acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.

Liderul grupului deputatilor PSD, Mircea Dusa a declarat ca Nastase a motivat ca face acest gest din respect pentru colegii din grupul parlamentar.

"Domnul Adrian Nastase m-a anuntat ca nu mai doreste sa candideze la nicio functie in Biroul Permanent, la functia de vicepresedinte al Camerei, spunand ca face acest gest din respect pentru colegii din grupul parlamentar", a spus Mircea Dusa.

Totodata, acesta a anuntat ca cel care il va inlocui pe Adrian Nastase la conducerea Camerei Deputatilor urmeaza sa fie desemnat, miercuri, in cadrul conducerii partidului si in grupul parlamentar.


Foto: Intactimages

UDMR spune nu reorganizarii teritoriale, reformei in Sanatate si votului prin corespondenta... Traian Basescu: "Solutia este de crearea locurilor de munca, nu de imprumuturi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x