Antena Căutare

Adrian Nastase: "Nu vreau sa mai candidez la presedintie. Vremea mea a trecut"

Adrian Nastase a declarat ca nu intentioneaza sa mai candideze la presedintie. "Vremea a trecut. Timpul nu iarta. Am avut o sansa, eu, poate si Romania. Nu spun sansa, era o alternativa, o alta varianta", a afirmat fostul premier la in emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

"Nu. Vremea a trecut. Timpul nu iarta. Am avut o sansa, eu, poate si Romania. Nu spun sansa, era o alternativa, o alta varianta. Poate ar fi fost mai bine, poate mai rau. Nu s-a intamplat asa. L-am citat pe Dominique Strauss-Kahn care spunea ca a pierdut intalnirea cu francezii. Eu as spune ca atunci am pierdut acea intalnire care putea sa fie poate mai buna pentru mine, in sensul ca nu as fi trecut prin aceste furci caudine care, iata, inca nu s-au incheiat [...], dar poate ca si pentru Romania. Poate ca altfel ar fi fost Romania astazi, in momentele acestea extrem de dificile, de criza internationala, mai bine, intr-o relatie mult mai eficienta cu parteneri externi, dar si mai solida in plan intern, si social si economic."



VIDEO! Parlamentarii s-au dat in spectacol: Au spus poezii si au citat din Biblie... Elena Udrea: "Adriean Videanu este o varianta pentru Primaria Capitalei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x