Antena Căutare

Adrian Nastase: "Romanii isi cauta de lucru in Congo!"

"Romanii isi cauta de lucru in Congo. Nu este o gluma, ci o realitate prea putin amuzanta in conditiile actuale", a atras atentia presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, intr-o postare pe blogul personal.

Amintindu-mi de campania de SMS de acum sase ani, ma gandesc ca aceasta stire ar putea sa prefigureze un anunt spectaculos din partea lui Traian Basescu, conform caruia Romania a involuat pentru ca in 2004, de fapt, Adrian Nastase a fost ales presedintele tarii. Asa ar putea justifica de ce tot da vina pe noi pentru lucruri facute de ei. Asa ar avea sens din punct de vedere strategic pentru ca Traian Basescu ar putea sa atace nu numai guvernul, dar si presedintia. Din punctul meu de vedere, ar avea sens inclusiv ca o continuare a modului inadmisibil in care s-a raportat la oamenii afectati de inundatii. In definitiv, 'not me' a fost sloganul adevarat lui Traian Basescu de-a lungul intregii sale cariere politice. Tin minte ca unul dintre sloganurile lui din ultima campanie electorala a fost 'De ce le e frica nu scapa'. Asa e, romanii nu au scapat de emigratul in Congo. Nici de PDL sau de Traian Basescu. No further comment!


El a dorit sa dezminta, in aceeasi postare, ca PSD ar fi impartit in tabere.

"Intr-un astfel de moment, un partid de opozitie nu poate fi impartit in tabere. E pur si simplu un act de responsabilitate publica si igiena morala, motive pentru care un om normal se decide sa intre intr-o cariera politica. Stiu ca exista stiri, zvonuri sau interpretari care ar putea contrazice aceasta stare de fapt, dar interesul PSD este unitar in acest moment: inlaturarea guvernului Boc, castigarea viitoarelor alegeri si dobandirea sansei ca PSD sa demonstreze ca este un partid care poate obtine rezultate economice si sociale si intr-un moment de criza economica, spre deosebire de PDL. Sau asa ar trebui sa fie...", a spus presedintele CN al PSD.

Sursa: Jurnalul National

Vasile Blaga: "Planul de masuri economice va fi finalizat saptamana viitoare"... Guvernantii cauta in sedinta coalitiei noi masuri de redresare economica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x