Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019 - Cătălin Predoiu: Am votat cu gândul la valori precum libertate, precum drepturile omului

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat, duminică, după ce a ieşit din secţia de votare, că a votat pentru libertate, drepturile omului şi pentru o justiţie ”dreaptă”.

”Am votat cu gândul la o Justiţie dreaptă, am votat cu gândul la valori precum libertate, precum drepturile omului, am votat cu gândul la un destin european al României. Am votat cu speranţa că cetăţenii români vor trăi într-o ţară din ce în ce mai normală”, a afirmat Cătălin Predoiu.

Întrebat care sunt aşteptările sale cu privire la atitudinea preşedintelui ţării în ceea ce priveşte Justiţia, ministrul a spus că avem un exemplu de şef al statului care a apără acest domeniu ”în momente dificile”.

„Eu cred că avem aici un exemplu deja de preşedinte care apără justiţia în momentele dificile, care respectă justiţia şi care nu doreşte altceva decât ca magistraţii să-şi ducă la îndeplinire menirea de a presta un serviciu public pentru cetăţeni extrem de important pentru funcţionarea statului şi pentru pacea socială, pentru a da cetăţenilor dreptate”, a mai declarat Cătălin Predoiu.

Sursa : news.ro

Alegerile Prezidențiale 2019 sunt cele mai scumpe de până acum! Au costat enorm! Câți bani s-au cheltuit pentru ca român... Alegeri Prezidențiale 2019. AMENDĂ la secția de votare la care a mers Klaus Iohannis! Șeful Autorității Electorale Perma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x