Antena Căutare

Alegeri prezidențiale 2019. Cum vor vota pacienții din spitale

Pacienţii din marile spitale bucureştene vor vota cu urna mobilă, duminică, la alegerile prezidenţiale, potrivit reprezentanţilor unităţilor medicale.

Alegeri prezidențiale 2019. Cum vor vota pacienții din spitale Galerie
Alegeri prezidențiale 2019. Cum vor vota pacienții din spitale

Cum votează bolnavii la alegerile prezidențiale din 2019

Astfel, se va vota cu urna mobilă la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la Institutul Oncologic Bucureşti, la Spitalul Elias, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Potrivit comandantului SUUMC "Dr. Carol Davila", Florentina Ioniţă Radu, duminică vor vota cu urna mobilă pacienţi, dar şi personal medical care se află în gardă în acea zi.

Medicul de la Spitalul de Urgenţă Floreasca Rodica Ciolacu a declarat pentru Agerpres că în unitatea medicală vor vota cu urna mobilă pacienţi, dar şi medicii care vor fi de gardă.

Alegeri prezidențiale 2019. Cum vor vota pacienții din spitale

Cum vor putea vota românii aflați în spitale la alegerile prezidențiale 2019?

"S-au făcut demersurile de aproximativ o săptămână, este o procedură. Se fac liste pentru pacienţi", a spus medicul.

Potrivit managerului Institutului Oncologic Bucureşti, Lida Kajanto, vor vota cu urna mobilă aproximativ 170 de pacienţi, dar şi medici care sunt de gardă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, a confirmat la rândul său că şi în această unitate medicală vor vota cu urna mobilă pacienţi şi personalul medical care va fi de gardă.

Şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti se va vota cu urna mobilă, a afirmat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Silvia Nica.

Alegeri prezidențiale 2019: Cum sunt cotați Dan Barna, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la casele de pariuri. Cine este... Alegeri prezidențiale 2019: Unde pot verifica online cei care au votat prin corespondență dacă dacă plicul lor a ajuns î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x