Căutare Live

Alegeri prezidențiale 2019. El a putut! George Baltă, rugbistul paralizat de 13 ani, la vot la prima oră!!!

Rămas paralizat în martie 2006, după un accident suferit pe terenul de rugby, George Baltă a venit să voteze la alegerile prezidențiale 2019 încă de la prima oră, chiar dacă se află în scaunul cu rotile. Reamintim că acum cinci ani, în 2014, hipserița Alina Dumitru se ”pișa pe el de vot”

“Aveam 20 de ani, 1,83 m înălţime, 92 kg. La momentul ăla puteam să jur că pot muta munţii din loc, însă nu a fost aşa. O secundă a fost de-ajuns să-mi schimbe viaţa. Ieri împingeam 110 kg la piept, azi nu-mi pot duce mâna să mă scarpin în cap. Scurt: fractură de coloană”. Cu toate acestea, George a venit, dis-de-dimineață, să voteze

Vlad Chirea / Libertatea

În urmă cu 13 ani, pe 11 martie, rugbystul George Baltă suferea un grav accident pe teren, în timpul unui meci. La un pas de moarte, diagnosticat cu traumatism vertebro-medular cervical, luxație anterioară bilaterală C6-C7, adică coloana vertebrală deformată în zona gâtului și măduva secționată complet, tânărul taloneur al Olimpiei București a rămas paralizat de la piept în jos. Imobilizat în scaunul cu rotile, George nu a cedat destinului: și-a dat bacalaureatul, a urmat o facultate, are două servicii și luptă zilnic pentru a merge din nou.

Astăzi, la primele ore ale dimineții, George s-a prezentat la secția de votare, în Dobroiești, Ilfov, acolo unde a pus ștampila și premierul Ludovic Orban. El a declarat că a votat pentru ”o Românie mai bună” și a cerut tuturor prietenilor să pună pe rețelele de socializare imagini cu abțipildul ”Votat”.

82 de ani de la ultimul guvern full-liberal. Tătărăscu, Iamandi, Ilasievici, Manolescu-Strungă. Uciși de comuniști!

Alegeri prezidențiale 2019. El a putut! George Baltă, rugbistul paralizat de 13 ani, la vot la prima oră!!!

Cu cinci ani în urmă, Alina Dumitru se ”pișa pe el de vot”, fiind extrem de mândră de mesajul afișat

”Vreau să scadă pragurile electorale. Să vină și alți oameni, poate se alege ceva. Așa că mi-am pus toată supărarea în tricoul ăla. Când nu ai dreptul la educație, la sănătate, la apă potabilă la tine în casă și când îți rămâne doar dreptul la vot, mă piș pe el de vot. Guvernul se pișă pe dreptul de viață.” - Alina Dumitru, 2014

Reamintim că acum cinci ani, Alina Dumitru, de profesie hipsteriță, a oripilat opinia publică, în timp ce a afișat, cu mândrie, un tricou pe care scria ”Mă piș pe el de vot”.

Alegeri Prezidențiale 2019. Rezultate OFICIALE anunțate de BEC: Iohannis - 37,49%, Dăncilă - 22,69%, Barna - 14,7%... Alegeri prezidenţiale 2019. Dan Barna: După cum arată estimările, jucăm la câteva mii de voturi/ E mai uşor să votezi de...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri