Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019 – Niciun vot pentru Viorica Dăncilă la Shanghai

Coordonatorul campaniei USR, Cătălin Drulă, spune că sistemul de numărare paralelă al partidului a semnalat faptul că, la închiderea urnelor în Shanghai, niciun vot nu fusese înregistrat pentru Viorica Dăncilă. ”Am verificat după procedură cu delegatul de acolo şi informaţia e corectă”, a scris Drulă pe Facebook.

”Sistemul nostru de numărare paralelă ne-a semnalat o posibilă eroare de introducere la secţia din Shanghai: pentru candidatul Dăncilă erau raportate 0 (zero) voturi la închiderea urnelor. Am verificat după procedură cu delegatul de acolo şi informaţia e corectă. Chiar niciun vot pentru Dăncilă la Shanghai”, a scris, duminică, pe Facebook, Cătălin Drulă.

Potrivit datelor Biroului Electoral Central, la Shanghai au votat 137 de persoane, iar la toate secţiile de votare din China 321 de alegători.

Sursa : news.ro

Alegeri prezidențiale 2019. Ultima numărătoare paralelă a PSD. Candidatul de pe locul 3 rămâne în urmă. Cine se bate pen... Alegeri prezidențiale 2019. El a putut! George Baltă, rugbistul paralizat de 13 ani, la vot la prima oră!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x