Antena Căutare

Alianta Romania Dreapta s-a desfiintat. Cristian Boureanu: "A fost o mare prostie"

PDL, PNTCD si Forta Civica continua pe drumuri separate, Alianta Romania Dreapta desfiintandu-se odata cu alegerile de duminica.

Alianta s-a desfiintat, cu explicatia ca a fost o asociere electorala care acum nu-si mai gaseste rostul. Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda si-a dat demisia din functiile detinute dupa ce in judetul sau, Buzau, ARD a iesit pe locul 3 in optiunile alegatorilor, fiind depasita de PPDD.

De asemenea, au aparut voci in PDL care spun ca Vasile Blaga ar trebui si el sa demisioneze.

Vicepresedintele PDL, Cristian Boureanu, candidat din partea ARD pentru un nou mandat de parlamentar in Colegiul Husi pentru Camera Deputatilor, a declarat luni ca "infiintarea ARD a fost o prostie".

"Cred ca e devreme pentru o analiza complexa. Fara a considera ca sunt sub imperiul emotiilor, cred ca astazi am dreptul sa spun ca a fost o mare prostie sa inventam o alianta (ARD) cu niste partide care nu existau, iar in viata prostia se plateste", a precizat Cristian Boureanu.

Stire in curs de actualizare...

sursa: Antena3.ro

foto: Intact Images

Cezar Preda a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al PDL... Crin Antonescu: "Nu avem nevoie de UDMR pentru votarea Guvernului sau pentru Constitutie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x