Antena Căutare

Andreea Paul Vass se vede "Doamna de fier" a Organizatiei de femei a PDL

Consilierul prim-ministrului Emil Boc, Adreea Paul Vass, a declarat ca va candida pentru presedintia Organizatiei de femei a PDL, facand chiar o comparatie intre ea si Margaret Thatcher si adaugand ca poate intari aceasta formatiune politica.

Comparatia a plecat de la afirmatia sefului statului, facuta la Scoala de vara a tinerilor PDL, carora le-a spus sa-si caute lider ca Margaret Thatcher.

"Ceea ce pare si mai amuzant este ca numele meu de fata - Vass - inseamna in limba maghiara ", a aratat Adreea Paul Vass, facand trimitere la faptul ca Margaret Thatcher era supranumita "Doamna de Fier".

Consilierul premierului Boc spune ca printre calitatile care o definesc se numara curajul, actiunea si performanta.

"Cred foarte tare in capacitatea femeilor de a relansa cresterea economica. Cred cu tarie ca femeile au resurse nebanuite. Definindu-ma curajul, actiunea si performanta, cred ca pot sa duc Organizatia de femei a PDL in punctul in care sa faca diferenta, sa traseze plusul fata de celelalte partide politice in campania din 2012 si dupa", a precizat Andreea Paul Vass.

Alegerile in Organizatia de femei a PDL vor avea loc pe 15 octombrie. In prezent, organizatia este condusa de deputatul PDL Sulfina Barbu.

Sursa: Antena3

"Reteta" UNPR: Paine gratis, contra adeziune la Uniune... Teodor Baconschi: "Legea votului prin corespondenta trebuie adoptata prin dezbatere in Parlament"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x