Antena Căutare

Antonescu: Nu noi am baut frateste cu Voronin

Liderul PNL, Crin Antonescu, a comentat declaratiile de marti ale lui Traian Basescu, spunand ca asocierea facuta de catre presedintele Traian Basescu intre liderii opozitiei si Vladimir Voronin este "caraghioasa".

"Nu noi am baut frateste cu Voronin, nu noi am facut schimb de produse viticole cu el. Daca presedintele a fost socat de faptul ca am declarat lucruri similare cu Voronin, ar trebui sa fie socat ca noi am cerut lucruri similare cu cele pe care le cer mii de cetateni romani aflati in protest", a spus Antonescu.

Traian Basescu a declarat, marti, la Cotroceni, ca mesajele lansate in prezent de Ion Iliescu, Crin Antonescu, Victor Ponta si Mircea Dogaru sunt similare cu cele lansate de fostul presedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin.

Conform acestuia Opozitia nu cere demisia presedintelui si a premierului pentru ca Romania sa ajunga in haos si sa fie neguvernata.

"Nimeni nu propune anarhie si dezordine. Singura persoana care, impreuna cu supusii sai, a dus Romania aproape in anarhie si in situatia sa fie o tara pe care toata presa internationala o prezinta ca fiind intr-o grava criza este actualul presedinte, Traian Basescu", a mai spus co-presedintele USL.

Un guvern eventual demis ar asigura, pana la investirea unui nou Cabinet, atributii strict administrative, mai spune penelistul.

Foto: Intact Images

Noua Lege a notarilor publici, adoptata de Guvern... Mircea Badea dupa discursul lui Basescu:" Sa vina SMURD-ul cu o camasa de forta!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x