Antena Căutare

Antonescu: "Pe Becali l-am luat pentru voturi, nu pentru bani. Isi va plati doar campania lui"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca Gigi Becali a fost primit in PNL nu pentru bani, ci pentru voturile pe care le-ar aduce.

"Acordul nostru cu domnul Becali este urmatorul: noi oferim - si este un acord pe care domnul Becali ni l-a propus, pe care noi l-am analizat si pe care am decis, nu eu, Antonescu, sau Rares Manescu, ci forurile cele mai largi ale partidului si apoi ale USL sa-l acceptam. Domnul Gigi Becali are un electorat, are o zona de comunicare care este chiar mai mare decat electoratul sau. Atata vreme cat Gigi Becali isi asuma programul, intentiile, valorile USL si atata vreme cat respectam impreuna niste reguli, noi am decis ca putem fi impreuna la aceste alegeri", a spus presedintele PNL.

El a sustinut ca nu a vazut de ce un personaj ca George Becali, "pitoresc, contestat cu lucruri discutabile, nu putea fi primit", atata timp cat nu are probleme majore in justitie, iar USL se defineste ca o alianta deschisa. Antonescu a anuntat ca Becali va candida pentru un mandat de deputat in Sectorul 6.

"In USL si PNL sunt multi alti oameni care sunt contestati, eu sunt unul dintre ei (...) Atatia altii, as putea sa merg spre extrema si sa spun ca nu prea cunosc politician liberal sau neliberal care sa nu fie contestat, care sa nu fie acuzat, care sa nu fie ironizat, care sa nu fie tratat de sus de catre o mana de intelepti", a mai spus presedintele PNL.

El a tinut sa sublinieze ca "nu a fost vorba si nu va fi vorba de nicio intelegere de natura financiara intre PNL, intre mine ca presedinte, intre Rares Manescu ca presedinte al organizatiei care i-a dat acest loc lui Gigi Becali si domnia sa". "Noi nu avem nicio treaba cu banii in aceasta relatie cu Gigi Becali, absolut niciuna. Ca Gigi Becali, sigur, isi va finanta in limitele legii propria campanie in colegiul sau, asta e ceva normal, dar nu exista niciun leu intre PNL, intre mine sau oricine altcineva si Gigi Becali", a mai sustinut Antonescu.

In ceea ce priveste contestarea lui Becali de catre Ludovic Orban, presedintele PNL a afirmat ca acesta s-ar afla intr-o relatie veche de prietenie cu omul de afaceri.

"Eu cred ca Ludovic Orban este un luptator politic ca si George Becali, in fine. E un luptator suficient de versat ca sa inteleaga ca noi vom cere tuturor cetatenilor cu drept de vot sa voteze toti candidatii USL. Sunt convins ca o va face si domnul Orban, sa nu aveti cumva impresia ca intre domnul Orban si domnul Becali nu exista o relatie personala, daca nu politica, mai veche si pana la urma de amicitie, nu va luati dupa aparente. Nu m-ar mira sa-l vad pe domnul Orban in campania dnului Becali si viceversa si asa ar fi frumos, colegial si potrivit", a sustinut liderul PNL.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

"Tradarea si ineficienta", adevaratele motive din spatele decapitarilor din PNL ... Mitingul USL organizat pe Arena Nationala a costat aproximativ 140.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x