Antena Căutare

Antonie Solomon si sase consilieri locali au fost exclusi din PDL

Edilul Craiovei, Antonie Solomon, si sase membri ai Consiliului Local au fost exclusi din PDL, in urma unor divergente cu viceprimarul Marinica Dinca, presedintele PDL Craiova, in urma sedintei extraordinara de joi in care s-a votat bugetul municipiului.

In urma acestei decizii, Solomon a pierdut functia de presedinte al PDL Craiova, functie care a fost preluata de Marinica Dinca, cel care va fi si candidatul PDL pentru fotoliul de primar al Craiovei la alegerile din acest an.


Primarul Antonie Solomon s-a declarat deranjat de atitudinea unor persoane din partid si este hotarat sa nu plece din PDL, doar in cazul in care cineva vrea sa-l dea afara.

Edilul spera sa se realizeze o coalitie intre PDL si UNPR pentru ca atunci toti vor fi "in aceeasi barca".

Desi in urma cu doua saptamani Antonie Solomon isi reinnoise adeziunea de membru PDL, relatiile acestuia cu democrat-liberalii s-au racit dupa ce a anuntat ca va candida pentru un nou mandat din partea UNPR.

Teo Trandafir si-a anuntat demisia din Parlament... Surse: Emil Boc le-a solicitat ministrilor senatori sa vina la sedintele Senatului, pentru a fi cvorum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x