Antena Căutare

Aurelian Pavelescu este noul lider al PNTCD

Aurelian Pavelescu a fost ales in fruntea PNTCD, in cadrul Congresului Extraordinar care a avut loc astazi.

Pavelescu a fost de altfel singurul candidat si a fost votat de 441 din cei 463 de delegati care si-au exercitat dreptul la vot. S-au inregistrat 11 voturi "impotriva", 7 abtineri si au fost anulate 4 voturi.

Alaturi de acesta, din conducerea PNTCD vor ami face parte: Eugen Moisescu, prim-vicepresedinte, Vasile Lupu, presedinte al Comitetul National de Conducere, Liviu Iane, secretar general si vicepreşedintii Mircea Irimescu, Costinel Milescu, Tudorel Chestoi, Daniel Veres, Monica Toma, Marius Popovici, Laurentiu Mandrea, Constantin Fatu, Marian Popa, Alexandru Blejan si Romulus Luca.

Tot in cadrul Consiliului Extraordinar de astazi s-a mai luat in discutie si problema campaniei electorale pentru alegerile din 2012. Pavelescu a spus: "PNTCD trebuie sa intre In campanie pentru alegerile locale si sa inceapa astfel sa faca politica reala".

Noul liderul al PNTCD a critcat faptul ca, la alegerile locale anterioare, partidul a propus liste de candidati in numai 17% dintre localitati.

Emil Boc: "Din toamna, eliminam impozitul forfetar, iar cota unica va ramane la 16%"... Demnitarii restructurati de premier sunt plimbati dintr-o institutie in alta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x