Antena Căutare

Basescu i-a convins pe primari sa anuleze referendumul pentru Legea Capitalei

Primarii de sector si primarul general al Capitalei au convenit sa propuna Consiliului General anularea referendumului pentru Legea Capitalei. Referendumul nu ar mai fi de actualitate in conditiile reorganizarii teritoriale.



Din luna august, vor incepe negocieri intre partidele politice si primari referitoare la organizarea zonei metropolitane Bucuresti-Ilfov.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti se reuneste la ora 18.00.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit la ora 11.00 cu primarul Capitalei Sorin Oprescu. La intalnire au fost invitati si primarii de sector. Discutiile au durat aproximativ o ora.

Principala tema de discutie a fost referendumul privind Legea Capitalei, informatie confirmata chiar de presedintele Basescu in momentul in care a sosit la intalnire.

„Vreau sa vad care e finalitatea lui. Nu trebuie discreditata ideea de referendum", a precizat Traian Basescu la intrarea in Primarie.

Seful statului nu a facut declaratii la plecarea de la sediul Primariei Capitalei.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

UPDATE! Basescu: Invit partidele la consultari dupa 20 iunie. Ponta: E un subiect de nerefuzat... UPDATE! CGMB a aprobat - Referendumul pentru Legea Capitalei, anulat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x