Antena Căutare

Basescu: Ponta nu e matur. Discutiile dintre PSD si PDL sunt "mizerabile"

Presedintele Traian Basescu a declarat, pentru Radio România Actualităţi, ca discutia dintre PSD si PDL pe tema Legii pensiilor a fost una "mizerabila" si ca Victor Ponta nu este "matur" inca.

"Victor Ponta a prezentat motivatia fara sa mai astepte un raspuns din partea mea. Motivatia suna cam asa: pentru ca presedintele nu face ordine in Parlament ca mediator. Asta arata lipsa de maturitate a lui Victor Ponta sau reflexele unui procuror care nu are nimic comun cu democratia", a declarat Traian Basescu.

"Victor Ponta nu e matur inca, e un copil cu care se joaca unii. Ii spun: fa aia, fa aia si el le face vesel", a continuat acesta.

De asemenea, seful statului a judecat si cearta din plenul camerei dintre Roberta Anastase si liderul PSD Victor Ponta. Acesta a spus ca, desi cei doi se acuza intre ei doar cu vorbe, fara a proba practic nimic, tinde sa il condamne pe social democrat, intrucat acesta in loc sa isi apere pensionarii, a iesit din sala de plen.

"Atunci cand vrei ceva, stai si te bati in Parlament, nu iesi afara. Asta imi da o confirmare ca totusi Roberta Anastase are dreptate, PSD a cerut bani ca sa iasa din sala. Care este altfel rostul PSD care spune: noi aparam pesnionarii, dar cand sa-i apere au parasit sala. Au cerut bani, as putea judeca. Daca stateau acolo, ar fi putut numara, si PSD are multi parlamentari, daca erau in Parlament i-ar fi batut la vot pe cei de la PDL, dar ei au plecat, este clar ca a fost o intelegere, dar nu-i treaba mea sa ma bag in ce fac parlamentarii. E si mizerabila discutia, deci eu nu as vrea sa o mai comentez", a mai spus presedintele Romaniei.

Traian Basescu a categorisit ca fiind "imorala" presupusa actiune a lui Victor Ponta de negociere a sortii pensionarilor, pentru ca "parlamentarii din diverse colegii sa faca nu stiu ce investitii".

"Daca discutam despre imoralitate, nu stiu unde e mai mare imoralitatea atunci cand cei pe care ai pretentia ca ii aperi, sunt negociati pe bani pentru parlamentarii din diverse colegii ca sa faca nu stiu ce investitii", a concluzionat presedintele Basescu.

Roberta Anastase si Victor Ponta au avut, marti, o discutie extrem de aprinsa in Parlament pe baza Legii Pensiilor, discutie care s-a incheiat cu o plangere penala din partea ambelor parti: una pentru fraudare a votului

Basescu: "I-am cerut presedintelui Sarkozy sa incerce sa stopeze expulzarea romilor"... Basescu acuza presa de informare mincinoasa: Situatia din Romania e grea, nu disperata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x