Antena Căutare

Boc anunta rectificare bugetara in august

Premierul Emil Boc a anuntat, miercuri, la Radio Romania Actualitati, ca rectificarea bugetara urmeaza sa aiba loc pe 20 august si ca o parte din bani vor merge spre Sanatate. Totdata, premierul a anuntat ca tinta de deficit ramane neschimbata si ca salariile bugetarilor ar putea creste cu 10% anul viitor.



Seful Executivului a tinut sa precizeze si ca salariile bugetarilor ar putea fi majorate cu aproximativ 10 procente. "In 2011 am putea avea o crestere a salariilor bugetarilor cu 10% daca nu se da al 13-lea salariu. (...) Daca au loc restructurari, am putea creste salariile bugetarilor cu mai mult de 10 %", a spus Boc.

Aceeasi varianta a fost avansata recent si de catre ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, care a declarat ca salariile ar putea creste in 2011 cu 10%, in conditiile in care sunt restructurate 60.000 de persoane.

Declaratia celor doi oficiali romani vin , insa, in contradictie cu recomandarea Fondului Monetar International. Seful delegatiei FMI in Romania, Jeffrey Franks, a afirmat, miercuri, ca Fondul Monetar recomanda ca scaderea salariilor cu 25%, aplicata de la 1 iulie, sa nu fie inversata.

Foto: Intactimages

Traian Basescu a fost consultat medical la Spitalul Militar Central... Parlamentul se reuneste in sesiune extraordinara pe 16 august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x