Antena Căutare

Boc il acuza pe Vladescu ca a bugetat sporuri fara sa avertizeze ca vor fi reduse salariile

Emil Boc l-a acuzat pe fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu ca a inclus in bugetul pentru 2010 bani pentru al 13-lea salariu, prime si alte stimulente fara a avertiza Guvernul, la inceputul acestui an, ca ulterior se va impune reducerea salariilor in sectorul bugetar.

El a afirmat ca daca primul-ministru si Guvernul ar fi fost avertizati asupra acestei situatii, salariile nu ar mai fi fost diminuate deoarece al 13-lea salariu, primele si stimulentele erau eliminate din timp.

Premierul a mai spus ca Vladescu nu a prezentat Guvernului un nou sistem de impozitare a firmelor care sa inlocuiasca impozitul minim, desi a avut opt luni la dispozitie.

Autoritatile stiau din ianuarie de necesitatea introducerii unor masuri dure de austeritate, dar anuntul a fost amanat pana in luna mai intrucat o astfel de decizie este extrem de greu de asumat politic, considera fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu.

Tot articolul, in Jurnalul National

Emil Boc: Greul nu a trecut. Reforma este singura modalitate de a scoate Romania din criza... PSD depune plangere penala impotriva Robertei Anastase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x