Antena Căutare

PSD depune plangere penala impotriva Robertei Anastase

Victor Ponta a anuntat ca juristii PSD lucreaza la elaborarea unei plangeri penale impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, pentru abuz in serviciu, fals si uz de fals, dupa votul ilegal pe Legea pensiilor.

"Am contestat acolo pe loc votul, dar nimeni nu ne-a bagat in seama. Vom arata Parchetului stenogramele care dovedesc ca Anastase a furat, iar Mircea Dusa a precizat ca lucrarile se desfasoara iin lipsa de cvorum. Este vorba de o frauda publica", a declarat Ponta.

Prin intermediul unei scrisori, PSD a solicitat presedintelui Traian Basescu ca pana marti, inainte de plenul comun al celor doua Camere, seful statului sa-si exprime un punct de vedere fata de votul asupra Legii pensiilor.

"Vom adresa o scrisoare lui Basescu in care vom face apel ca presedintele sa isi exercite atributiile facand referire clara la votul fraudulos sub egida lui Anastase. Fiind prezenti doar 80 de deputati, au fost numarati 170 a comis o infractiune. Vom fi partasi la frauda daca acceptam acest lucru. E vorba de furt in Parlament, iar presedintele trebuie sa aiba o reactie foarte clara si sa refuze sa promulge aceasta lege", a declarat liderul social democrat.

Sursa: Jurnalul National

Boc il acuza pe Vladescu ca a bugetat sporuri fara sa avertizeze ca vor fi reduse salariile... Votul pe Legea Pensiilor s-ar putea relua: Conducerea Camerei a acceptat o contestatie a PNL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x