Antena Căutare

Boureanu, acuzat ca a tepuit cu 250.000 euro o banca: Ziaristul care a scris asta va plati creditul meu

Deputatul PDL Cristian Boureanu este acuzat ca a dat o teapa de 250.000 de euro unei banci si ca si-a vandut niste firme care aveau datorii, scrie Adevarul, intr-un articol publicat pe site la o zi dupa ce materialul a aparut in editia de print. Intr-o interventie telefonica la Antena 3, Boureanu a negat o parte din informatii si a tinut sa-i transmita ziaristului respectiv ca ar putea sa-i plateasca el creditul despre care vorbeste.

"Parlamentarul Cristian Boureanu (PDL) si-a pasat anul trecut firmele cu datorii in contul unor afaceristi-fantoma pentru a-si escroca creditorii. (...) Deputatul PDL s-a descotorosit de doua firme care la ultimele bilanturi contabile depuse pe site-ul Ministerului de Finante insumau datorii totale de 8,8 milioane de lei (2 milioane de euro)", potrivit Adevarul.

In replica, Boureanu recunoaste ca a vandut niste firme pe care le detinea, insa, spune el, societatile nu aveau datorii.

"Este foarte adevarat ca am vandut niste firme. Firmele mele nu aveau niciun fel de datorie la stat. Le-am vandut legal, mi-am incasat capitalul social", a declarat Cristian Boureanu, miercuri seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

In ceea ce priveste acuzatia cu inselarea unei banci, deputatul PDL a tinut sa-i transmita autorului articolului publicat de cotidianul amintit ca s-ar putea sa plateasca el ratele despre care vorbeste.

"Sunt acuzat ca am dat o teapa la o banca, de 250.000 de euro. Daca nu primesc hartia de la banca prin care se dovedeste ca nu am nici o teapa pana vin la emisiunea dvs, vin cu documentele de la firma, ca sa dovedesc ca eu platesc banii. (...) Baiatul acela va plati fiecare rata la creditul meu pe care a spus ca l-am dat teapa", a incheiat Cristian Boureanu.

Sursa: Antena3

Foto: Intact Images

Ponta: La presiunea opozitiei, Basescu vorbeste de summitul CE, dar fara a aduce clarificari... Titus Corlatean, PSD: Banii pensionarilor au fost taiati de pomana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x